Gudrun's alternativhälsa

Gudrun's alternativhälsa

Livet är ett alternativ!

Vi har gjort våra val och vi gör hela tiden valet i livet. Men först när du blir medveten om dina möjligheter att styra ditt liv kan du påverka dina val! Väljer du dina val i kärlekens tecken så får du kärlek tillbaks!

Välkommen till min blogg

Alternativ HälsaPosted by Gudrun Worén Thu, June 27, 2013 14:56:38
Känns spännande med en blogg och att jag gjort det valet. Varje sekund av vårt liv gör vi val. Vad vi tänker och hur vi handlar i olika situationer.

För min del så har jag valt att tro att vi redan när vi gick ner gjorde vi vårt val. Vilka människor vi skulle möta, vilka som är dom största läromästarna för oss.
Att alla vi möter ingår så att säga i vår familj, som vi ska ha en relation tillsammans med. Kassörskan på butiken som du får en ögonkontakt med kan vara en själ du mött tidigare.

Alla har vi något gemensamt och vi har massor att lära av varandra, vilket vi trivs tillsammans eller inte. Vi har möts i tidigare liv och dom vi inte trivs med kan vi ha mycket ouppklarat med. Då är förlåtande mycket viktigt.
Andra har vi haft en mycket nära relation med och när vi möter dom så är det som att vi känt varandra hela livet.

Har lyckan att ha fått tre barn och känner stor tacksamhet att dom valt oss som förälder. Att vi var dom bästa för dom och i det dom behöver lära sig i det här livet.
Viktigt att respektera att var och en är en egen individ. Tacksamhet är en viktig del i livet. Något jag känner till mina föräldrar och mina nära och kära som finns i mitt liv, även om idag inte alla finns fysiskt omkring mig.

Naturligtvis har jag gjort många, många olika val i livet. Oftast har det blivit bra och andra gånger har det varit val som både gjort ont och som skapat massor med rädslor.
Ofta lever vi våra liv utifrån rädslor, som begränsar oss att leva våra liv till fullo.
Idag har jag valt att leva i oräddhet. Tar mitt eget ansvar för mitt eget mående.
Det hjälper mig så att mitt inre barn, kropp och själ mår mycket bra.

För mig är alternativ medicin det jag valt och det känner jag mig stolt över. Det är för mig det enda rätta. Viktigt att lyssna på vad som känns rätt för mig, för då skapar det inga rädslor.
Skulle inte fungera för mig att äta t.ex mediciner, för jag har alltid varit rädd att det är fel att stoppa i kemiska saker i våra kroppar. Enligt mig är den inte gjord för det.
Samtidigt så kan tro försätta berg och för den som valt att tro på mediciner och tycker det känns bra ska naturligtvis använda sig av det. Dömer naturligtvis inte andras val.
Det här handlar endast om mina egna.

Önskade att allt vore ekologiskt odlat, så slapp jag göra valet att äta frukt och grönsaker som inte är det. Tyvärr väljer våra butiker bort ekologiska produkter.
Väljer att välsigna det jag handlar hem och tänker att jag eliminerar bort allt som inte hör hemma i våra nyttigheter.

Den 14/10 2010 bröt Borelia ut och antar att jag är rätt ensam om att använda alternativ medicin i den situationen.Varit en lång väg, men det spelar ingen roll vilken väg jag valt. Tar lång tid för alla. Överlevde och det är det viktigaste. Har lärt mig otroligt mycket under dom här åren. Idag väljer jag tänka att det är Tack vare Borelian jag är där jag är idag. Tack vare den har jag släppt rädslorna.

Nu väljer jag att avsluta här idag, men återkommer naturligtvis angående Borelian.
Önskar er en skön sommardag.
Kram smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Gudrun Worén Tue, July 02, 2013 23:48:16

Senaste dagarna har jag valt att njuta av trädgården istället för bloggen.
Väljer att tycka det är rogivande att rensa ogräs. En tanke som jag absolut inte kunde tänka mig tidigare.
Underbart att känna den varma jorden genom fingrarna och se växternas enorma kraft.
Igår var det en sån där underbar dag med ljumma sommarvindar, som jag ber om att vi får många. många utav 2013. Som en kompensation på förra året.
Väljer att tänka att det fanns ett högre syfte med den sommaren som var 2012. Tack vare att vi fick uppleva regn och rusk, så kan vi ta tillvara på den här sommaren och känner stor Tacksamhet för varje dag solen värmer.
Det var ett år där många kom till insikter. Förhållanden som inte var bra bröts, för att
nya relationer i kärlek skulle skapas.
Mött många som funnit någon ny det här året och det känns som det är kärlekens år i år.
Några väljer att vara själv och hittar kärleken till sig själva.
Själv har jag ett mycket långt förhållande. Över 40 år. Det har fungerat Tack vare att vi ger varandra utrymme att växa.
Viktigt att förstå att många är nöjda med livet som det är och inte har några som helst funderingar att göra en förändring. Den enda vi kan förändra är oss själva. Väljer att se det som att idag har vi inget val utan vi följer med i utvecklingen, som går mot kärleken vilket vi vill eller inte.
Vi lever i förändringens tid i dag. Väljer att se livet som mycket spännande och se utvecklingen hos mänskligheten. Även våra barn, djur följer med på vår inre resa.
Ser barnen som föds idag. De har en annan blick i själens ögon. Har så mycket att dela med sig av deras inre visdom och klokhet till oss.
Mitt val när jag kommer att skriva i min blogg är att jag vill dela med mig av att förstå att vi varje minut har ett val. Se möjligheterna i livet som gör mig till en stark och modig själ. Ser vi varandra som själar, med olika erfarenheter så väljer vi bort dömande.
Önskar att ni tycker det är intressant och att jag på nått sätt kan hjälpa till att ni gör bra val här i livet.
Kram smiley

Posted by Marie wore'n Fri, June 28, 2013 13:14:11

Du har så mycket klokt att dela med dig utav mamma och jag hoppas att många kommer ta del av din blogg. Jag kommer att göra det! Lycka till! Kärlek! Tack för bra lunchläsning :)

Posted by Anna Worén Fri, June 28, 2013 08:47:17

Hej Gudrun!!

Så mkt bra o tänkvärt du fått ned på pappret, tåls att fundera mer på känner jag!!

Lycka till med bloggen, Kram Anna

Posted by Anna Lundberg Nordin Thu, June 27, 2013 15:46:05

Vad kul att du fått igång både hemsida och blogg!!!!