Gudrun's alternativhälsa

Gudrun's alternativhälsa

Livet är ett alternativ!

Vi har gjort våra val och vi gör hela tiden valet i livet. Men först när du blir medveten om dina möjligheter att styra ditt liv kan du påverka dina val! Väljer du dina val i kärlekens tecken så får du kärlek tillbaks!

Välkommen till min blogg

Alternativ HälsaPosted by Gudrun Worén Thu, June 27, 2013 14:56:38
Känns spännande med en blogg och att jag gjort det valet. Varje sekund av vårt liv gör vi val. Vad vi tänker och hur vi handlar i olika situationer.

För min del så har jag valt att tro att vi redan när vi gick ner gjorde vi vårt val. Vilka människor vi skulle möta, vilka som är dom största läromästarna för oss.
Att alla vi möter ingår så att säga i vår familj, som vi ska ha en relation tillsammans med. Kassörskan på butiken som du får en ögonkontakt med kan vara en själ du mött tidigare.

Alla har vi något gemensamt och vi har massor att lära av varandra, vilket vi trivs tillsammans eller inte. Vi har möts i tidigare liv och dom vi inte trivs med kan vi ha mycket ouppklarat med. Då är förlåtande mycket viktigt.
Andra har vi haft en mycket nära relation med och när vi möter dom så är det som att vi känt varandra hela livet.

Har lyckan att ha fått tre barn och känner stor tacksamhet att dom valt oss som förälder. Att vi var dom bästa för dom och i det dom behöver lära sig i det här livet.
Viktigt att respektera att var och en är en egen individ. Tacksamhet är en viktig del i livet. Något jag känner till mina föräldrar och mina nära och kära som finns i mitt liv, även om idag inte alla finns fysiskt omkring mig.

Naturligtvis har jag gjort många, många olika val i livet. Oftast har det blivit bra och andra gånger har det varit val som både gjort ont och som skapat massor med rädslor.
Ofta lever vi våra liv utifrån rädslor, som begränsar oss att leva våra liv till fullo.
Idag har jag valt att leva i oräddhet. Tar mitt eget ansvar för mitt eget mående.
Det hjälper mig så att mitt inre barn, kropp och själ mår mycket bra.

För mig är alternativ medicin det jag valt och det känner jag mig stolt över. Det är för mig det enda rätta. Viktigt att lyssna på vad som känns rätt för mig, för då skapar det inga rädslor.
Skulle inte fungera för mig att äta t.ex mediciner, för jag har alltid varit rädd att det är fel att stoppa i kemiska saker i våra kroppar. Enligt mig är den inte gjord för det.
Samtidigt så kan tro försätta berg och för den som valt att tro på mediciner och tycker det känns bra ska naturligtvis använda sig av det. Dömer naturligtvis inte andras val.
Det här handlar endast om mina egna.

Önskade att allt vore ekologiskt odlat, så slapp jag göra valet att äta frukt och grönsaker som inte är det. Tyvärr väljer våra butiker bort ekologiska produkter.
Väljer att välsigna det jag handlar hem och tänker att jag eliminerar bort allt som inte hör hemma i våra nyttigheter.

Den 14/10 2010 bröt Borelia ut och antar att jag är rätt ensam om att använda alternativ medicin i den situationen.Varit en lång väg, men det spelar ingen roll vilken väg jag valt. Tar lång tid för alla. Överlevde och det är det viktigaste. Har lärt mig otroligt mycket under dom här åren. Idag väljer jag tänka att det är Tack vare Borelian jag är där jag är idag. Tack vare den har jag släppt rädslorna.

Nu väljer jag att avsluta här idag, men återkommer naturligtvis angående Borelian.
Önskar er en skön sommardag.
Kram smiley